Politica de confidentialitate

Colectarea si utilizarea datelor personale

Accesul / utilizarea site-ului www.elsafetrans.ro de către dumneavoastră se supune termenilor si condiţiilor de utilizare şi politicii de confidenţialitate şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea.

Elsafe Trans se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de către dumneavoastră prin intermediul site-ului www.elsafetrans.ro, prin utilizarea formularului de rezervare sau a formularului de contact, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale. Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Elsafe Trans în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Scopul colectarii datelor

La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii website-ului www.elsafetrans.ro, noilor oportunitati oferite de Elsafe Trans si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra.

Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

Pentru a definitiva rezervările şi achiziţiile pe care le-aţi efectuat prin intermediul website-ului nostru, precum si pentru a raspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dumneavoastra.
Pentru a vă furniza un serviciu personalizat şi de a vă asigura că nu veţi omite nicio ofertă sau informaţie care v-ar putea interesa.
Numarul de telefon si adresa de e-mail sunt obligatorii in definitivarea unei rezervari pentru a putea confirma rezervarea si a putea fi contactat in cazul unei eventuale modificari a orelor de plecare.
Alte scopuri administrative si analize interne.
Elsafe Trans recunoaste importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre clientii sai, de aceea nu vindem si nici nu distribuim informatii personale catre terte parti – inclusiv institutii financiare, banci ori companii aeriene.

Elsafe Trans poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

– cu acordul dumneavoastra;
– daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
– in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Elsafe Trans doar in masura in care este necesara asistenta lor.
– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Elsafe Trans, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
– in cazul in care Elsafe Trans fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului operator;
– in cazul in care Elsafe Trans devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail. Va multumim ca folositi serviciile Elsafe Trans. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.

Rezervare online bilete catre si de la aeroport Otopeni

Call Now Button